Med vår SBA-WEB får ni ett verktyg som hjälper Er i ert SBA-arbete. 


Tillsammans med oss skapar vi rutiner, projekterar, tar fram skriftliga redogörelser, brandskyddspolicy, egenkontrollschema, ansvarsfördelning, brandskyddsregler m.m. All information läggs sedan in samlat på Er specifika sida/databas och tillsammans ser vi till att den hålls uppdaterad och att Ert brandskydd alltid har högsta beredskap och säkerhet.


Fördelar med ett webbaserat verktyg!

- Ni kan enkelt göra Era egenkontroller via smartphone eller läsplatta.

- Genom SBA-WEB får ni ett enkelt och säkert system att arbeta aktivt med Ert SBA-arbete.

- Ni får ett närmare samarbete med oss som leverantör då vi hjälper Er med igångsättning, kontroller, påminnelser, kunskap m.m.

- Era medarbetare kan lättare ta del av Ert SBA-arbete gällande ansvarsfördelningar, uppgiftsfördelning m.m.

- Eftersom systemet är webbaserat behöver man bara ändra på ett ställe och därför hålls informationen uppdaterad till alla. Detta effektiviserar och säkerhetställer Ert SBA-arbete.

- Ni kommer kunna välja mellan att logga in som "läs" eller "skriv". Det innebär att de personer som skall administrera och arbeta med Ert SBA-arbete kan logga in på en "skriv"-sida, och övriga av organisationen kan ta del av information genom att logga in på en "läs"-sida. Därmed erhåller alla den aktuella information samlat på ett ställe som är enkelt att komma åt.

- Då SBA-WEB är ett webbaserat program så behövs ingen installation göras hos Er utan programmet nås via Internet, och är säkerhetskrypterat.

AB Halmstads Brandservice | Verkstadsgatan 2, 302 62 Halmstad | 035-21 85 45 | info@halmstadsbrandservice.se | Sitemap
Producerad av: Nano Webbyrå i Halmstad